Condicions De Reserva

Reserves

Les reserves es podran efectuar mitjançant la pàgina web www.ruralmontseny.cat o bé per telèfon +34 649 99 41 78 o bé +34 93 848 72 66.

Per garantir la reserva caldrà fer un pagament (mitjançant targeta de crèdit o bé transferència bancària) pel 25% del valor total de l’estada. Un cop rebut el comprovant del pagament, Rural Montseny li enviarà un mail confirmant la reserva.

La resta de l’import de l’estada es farà efectiu a l’arribada, moment en el que es lliuraran les claus de l’allotjament. A l’entrada, juntament amb l’estada, caldrà deixar les dades d'una tarjeta de crèdit com a garantia.

 

Els pagaments es podran fer en efectiu, amb targeta o bé mitjançant transferència bancària:

Targeta de crèdit: Per efectuar la reserva a través de la web es podrà pagar mitjançant targeta Visa i Mastercard.

Transferència bancària: Caldrà fer la transferència a nom d’ALBIUM GESTIÓ, S.L. al següent compte corrent de “la Caixa” 2100-0044-35-0200448612. En cas de realitzar la transferència des de l’estranger, aleshores: Swift: CAIXES BB XXX i Iban: ES38 2100 0044 3502 0044 8612

Totes les dades introduïdes per l'usuari es graven en un servidor segur i garantim que l'accés a aquesta informació serà exclusiu per part d'ALBIUM GESTIÓ, S.L. i únicament s'utilitzarà a efectes de la pròpia reserva i per comunicar al client futures promocions o ofertes. 

 

Canvis i Cancel·lacions

Qualsevol canvi a la reserva (dates o número de persones a l’allotjament) serà possible sempre i quan hi hagi disponibilitat i Rural Montseny pugui fer els canvis necessaris. Aquests canvis estan permesos fins a 7 dies abans de l’arribada de manera que Rural Montseny pugui arreglar-ho.

Si cancel·les o modifiques la reserva fins a 7 dies abans de la data d'arribada, no s'efectuaran càrrecs.

Si cancel·les o modifiques la reserva fora del termini o no et presentes a l'establiment, es carregarà el 100% de la primera nit d'estada.

 

Entrada i Sortida

L’entrada a l’allotjament es pot fer a partir de les 17h i la sortida serà sempre abans de les 12h, sempre i quan no s'acordi quelcom diferent entre el client i la propietat.
El pagament de la totalitat de l’estada es farà a l’arribada i sempre abans de l’entrega de claus.
L’entrega de claus es realitzarà a la nostra oficina situada al Passeig del Montseny 66 de Gualba, prèvia cita.

 

General

El preu de l’allotjament ja inclou l’IVA.

El preu de l’estada a Rural Montseny inclou les despeses d’aigua, llum, calefacció, roba de llit i tovalloles.
El lloguer de l’allotjament no inclou la neteja durant l’estada. En el cas que realitzi una estada llarga i desitgi aquest servei, el seu preu és de 17€/hora i només cal que ens ho sol•liciti a l’efectuar la reserva.
Rural Montseny es reserva el dret d’admissió i el dret de visitar l’allotjament que ocupen els clients si ho creiem convenient per qualsevol circumstància.

La propietat no es fa responsable dels desperfectes i perjudicis que proboquin al client durant la seva estada, conseqüència d’actes aliens a la voluntat de Rural Montseny, inclòs robatori o incendi.

Rural Montseny no es fa responsable de les avaries produïdes per circumstàncies alienes a la propietat (talls de llum i/o aigua). En qualsevol cas, ho intentaríem solucionar de seguida mitjançant el nostre servei de manteniment.

El client és responsable, en tot moment, del seu comportament així com del comportament de tots els ocupants de l’allotjament de manera que no es molesti altres clients i veïns de l’edifici. En el cas que el client no respecti de forma continuada les normes bàsiques de convivència, Rural Montseny es veurà en l’obligació de demanar al client que deixi l’apartament, perdent qualsevol dret a recuperar part de l’import de l’estada.